ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняСпоживачам «Дніпро-Кировоград» збільшили тариф на холодну воду

Споживачам «Дніпро-Кировоград» збільшили тариф на холодну воду

Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, на своєму засіданні, прийняла рішення збільшити на 3,574 гривні до 21,3 гривні тарифи на водопостачання та водовідведення холодної води споживачам «Дніпро-Кіровоград»
Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, на своєму засіданні вчора, 31 травня, прийняла рішення збільшити на 3,574 гривні до 21,3 гривні тарифи на водопостачання та водовідведення холодної води споживачам обласного комунального підприємства «Дніпро-Кіровоград», які живуть у багатоквартирних будинках.
 
Згідно з рішенням, вартість послуги з централізованого постачання холодної води для багатоповерхівок (з використанням внутрібудинкових систем) становить 11,22 гривень за кубометр води. Вартість централізованого водовідведення становить 10,044 гривень  за кубометр води.
 
Відтак тариф на воду для населення зріс на 3,574 гривні – з 17,69 до 21,264 гривні.
 
Для приватного сектору вартість водопостачання становить 10,668 гривні за кубометр, а на водовідведення – 9,552 гривні.
 
Відтак тариф збільшився на 3,588 гривні – з 16,632 гривень до 20,22 гривні за кубометр холодної води.
 

Нові тарифи набувають чинності 19 червня 2017 року.

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
01 Червня 2017 p. 21:08
Не тарифи і ціни зростають, а знецінюється гривня -- лише зовні це виглядає як підвищення цін і тарифів.-----------------------------------------------------------------------Хто виграє і хто програє, якщо зарплати і пенсії підвищують у 2 рази, а ціни і тарифи зростають у 3 рази? Виграє, однозначно, друкар грошових знаків, тобто влада, а громадяни, відповідно, програють. -------------------------------- Навіть одночасне підвищення зарплат і цін в одну й ту саму кількість разів знецінює ваші гроші, які вже є у вашому гаманці, у ту саму кількість разів. Практично це означає , що ви зможете купити у ту саму кількість разів менше товарів і послуг, ніж до знецінення.