ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГСпоживачам «Київенерго» знизили тарифи на тепло та гарячу воду

Споживачам «Київенерго» знизили тарифи на тепло та гарячу воду

Національна комісія, що здійснює державне регулювання енергетики та комунальних послуг знизила тарифи на централізоване постачання гарячої води та централізоване опалення споживачам ПАТ «Київенерго»
Національна комісія, що здійснює державне регулювання енергетики та комунальних послуг знизила тарифи на централізоване постачання гарячої води та централізоване опалення споживачам ПАТ «Київенерго», про це йдеться у тексті постанови, повідомляє прес-служба НКРЕКП.
 
Ухваленим проектом постанови передбачається "схвалити ПАТ "Київенерго" тарифи на послуги з централізованого опалення для потреб населення на такому рівні:
 
- для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії – 1355,83 грн/Гкал (з ПДВ);
 
- для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії – 31,55 грн за 1 кв. м за місяць протягом періоду надання послуги з централізованого опалення (з ПДВ).
 
Тарифи на послугу з централізованого постачання гарячої води для населення на рівні:
 
- за умови підключення рушникосушильників до систем гарячого водопостачання – 80,62 грн за 1 куб. м (з ПДВ);
- за відсутності рушникосушильників – 74,53 грн за 1 куб.м (з ПДВ).
 
Постановою передбачається, що тарифи на послугу з централізованого постачання гарячої води для потреб управителів багатоквартирних будинків встановоюються на рівні:
 
- за умови підключення рушникосушильників до систем гарячого водопостачання - 65,20 грн за 1 куб. м (без ПДВ);
 
- за відсутності рушникосушильників – 60,29 грн за 1 куб.м (без ПДВ).
 
Нагадаємо, раніше для споживачів ПАТ «Київенерго» постановою НКРЕКП віз 4 липня 2017 року тариф на централізоване постачання гарячої води за наявності рушникосушильників було встановлено на рівні 84,45 грн за 1 куб. м, а тариф на централізоване постачання гарячої води без рушникосушильників становив 78,08 грн.

При тому постановою НКРЕКП від 4 липня 2017 року було передбачено, що тариф на централізоване опалення мешканців житлових будинків з домовими або квартирними приладами обліку теплової енергії становив 1414,45 грн за 1 Гкал. При тому централізоване опалення для мешканців житлових будинків без домових та квартирних приладів обліку теплової енергії за 1 кв.м. на місяць протягом опалювального сезону становило 32,91 грн. 

 
Коментарі (0)