ГоловнаНовини ЖКГПодіїСпівробітникам "Нафтогазу" заборонили давати коментарі без узгодження

Співробітникам "Нафтогазу" заборонили давати коментарі без узгодження

Голова правління НАК «Нафтогаз України» Юрій Вітренко підписав наказ, згідно з яким співробітники компанії повинні погоджувати з ним свої публічні коментарі про діяльність компанії
Голова правління НАК «Нафтогаз України» Юрій Вітренко підписав наказ, згідно з яким співробітники компанії повинні погоджувати з ним свої публічні коментарі про діяльність компанії.
 
Працівники повинні будуть погоджувати з головою НАК публічні коментарі, які можуть бути сприйняті як офіційна позиція «Нафтогаз України».
 
Раніше, члени правління НАК «Нафтогаз України» закликали Кабінет міністрів України врегулювати ситуацію та подали у відставку наглядовою радою компанії.
 
Нагадаємо, що наглядова рада «Нафтогаз України» відповів на «незадовільну оцінку» їх роботи Кабміну і попередили про можливе припинення роботи членів правління компанії під керівництвом новопризначеного голови правління Юрія Вітренко.
 
Нагадаємо, всі члени Наглядової ради НАК «Нафтогаз України», які були присутні під час позачергового засідання, подають Компанії письмові повідомлення про дострокове припинення своїх повноважень.
 
Пізніше стало відомо, що Кабінет міністрів закликав наглядову раду НАК «Нафтогаз України» продовжувати виконувати обов'язки до завершення конкурсу на посади нових членів.
 
Раніше, Кабмін з 28 квітня 2021 припинила повноваження незалежних членів Наглядової ради НАК «Нафтогаз України», представників держави в наглядовій раді НАК «Нафтогаз України», а також голови правління Коболєва Андрія Володимировича.
 
Коментарі (0)