ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСтан доріг у Коростишеві довів городян до... губернатора

Стан доріг у Коростишеві довів городян до... губернатора

Мешканці Коростишева направили губернатору Житомирської області Сергію Рижуку лист

Мешканці Коростишева направили губернатору Житомирської області Сергію Рижуку лист. У ньому городяни, які проживають на вул. Грибоєдова і прилеглих вулицях, «доведені до відчаю довготривалою бездіяльністю і знущанням керівництва району», звертаються до губернатора як до гаранта законних прав і свобод жителів області.

«Протягом багатьох років стан вулиці Грибоєдова в Коростишеві залишається чи не найгіршим у всьому місті, покриття як такого не існує, з проїжджої частини назовні виступають гострі камені, а в дощову погоду проїхати по даній вулиці можна було тільки при великому везінні і знанні фарватеру . При цьому жоден з керівників району, ні пан Никитюк О.А., ні пані Котенко Н.М. не вважають за потрібне хоч якось приділити увагу даному питанню. А вони, як особи, призначені Президентом, повинні виконувати хоча б його укази, зокрема – Указ Президента України «Про невідкладні заходи щодо забезпечення безпеки дорожнього руху»...

Також в листі є резонне запитання губернатору: невже в багатому на камінь і підприємців Коростишеві немає можливості якщо не прокласти асфальт, то хоча б раз на місяць вирівняти грейдером дорогу та засипати відсівом проблемні ділянки?

Джерело – Житомир.info

 
Коментарі (0)