ГоловнаНовини ЖКГТранспортСтанції Південно-Західної залізниці відійшли від ремонту

Станції Південно-Західної залізниці відійшли від ремонту

Завершено реконструкцію станції Рахни Жмеринскої дирекції Південно-Західної залізниці. На проведення всіх ремонтних робіт пішло понад 500 тис. грн.

Залізничники Південно-Західної магістралі завершили реконструкцію станції Рахни Жмеринскої дирекції. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Міністерства інфраструктури.

Структурні підрозділи служби будівельно-монтажних робіт і цивільних споруд виконали санітарно-технічні, електромонтажні, внутрішні та зовнішні оздоблювальні роботи на загальну суму 507 тис. грн.

Роботи на об’єкті тривали впродовж року. Залізничники замінили дерев’яне перекриття на залізобетонне, демонтували стару та спорудили нову кроквяну систему площею 15,6 куб. м, відремонтували  покрівлю. Залізничники оновили фасад будівлі, забезпечили освітлення споруди, замінили усі віконні та дверні блоки.
Крім того, на станції Рахни виконано роботи з благоустрою території вокзалу  та укладена  плитка на  пасажирській  платформі.

Реконструкція станції Рахни стала черговим об’єктом залізничної інфраструктури, де у 2013 році Південно-Західна магістраль виконала масштабні ремонтні роботи. До цього значні роботи проведені на вокзалах станцій Козятин і Тетерів, а 17 жовтня поточного року після реконструкції була введена в експлуатацію станція Ніжин.

 
Коментарі (0)