ГоловнаНовини ЖКГТранспортСтарі вагони метро оновлять і випустять на рейки

Старі вагони метро оновлять і випустять на рейки

У рамках програми модернізації вагонів метрополітену, у яких закінчився регламентований термін служби, планується не лише заміна окремих вузлів і агрегатів, а й реконструкція салонів і оновлення зовнішнього вигляду

У рамках програми модернізації вагонів столичного метрополітену, у яких закінчився регламентований термін служби, планується не лише заміна окремих вузлів і агрегатів, а й реконструкція салонів і оновлення зовнішнього вигляду.

Про це в прямому ефірі телеканалу «Київ» повідомив Валерій Гавриленко – перший заступник начальника КП «Київський метрополітен», інформує прес-служба КМДА.

«На сьогодні у нас немає вагонів, вилучених з експлуатації за технічним станом. Однак є вагони, які фактично вичерпали термін експлуатації, але подовжують працювати після певної реконструкції. Наразі є проект, який уже пройшов тендер, з модернізації саме таких вагонів. Реалізація цього проекту передбачає не тільки заміну якихось елементів, наприклад, несучих конструкцій кузова, візків, системи управління, тягового приводу. Є й естетична складова – це і екстер'єр вагона, і інтер'єр салону, загалом дуже багато цікавих речей будуть впроваджені. Це комплексний підхід до модернізації вагонів потягів, після якої вони матимуть унікальний, сучасний вигляд», – підкреслив він.

 
Коментарі (0)