ГоловнаСпецпроектиОпалювальний сезон 2023-2024Столичні будинки у розпал морозів залишать без теплопостачання

Столичні будинки у розпал морозів залишать без теплопостачання

У Києві тимчасово буде відключено від опалення 483 споживача, 267 з них - житлові будинки. До 08:00 22 грудня подачу теплоносія буде відновлено.

Про це повідомив заступник директора Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Володимир Баженов, - інформує «Україну Комунальну»  прес-служба КМДА.

За словами Баженова, з метою недопущення виникнення надзвичайних ситуацій вирішено провести роботи з виявлення можливих пошкоджень теплових мереж.

Він також зазначив, що у зв'язку з очікуваним різким похолоданням повітря необхідно підняти температуру теплоносія.

«З метою недопущення виникнення надзвичайних ситуацій вирішено провести відповідні роботи з виявлення можливих пошкоджень теплових мереж. Наразі створений спеціальний штаб, який організовуватиме взаємодію усіх споживачів теплопостачання та «Київенерго» у період проведення ремонтних робіт», - сказав Володимир Баженов.

Так, уже завтра о 09:00 у Шевченківському районі міста аварійні бригади розпочнуть роботи на вулиці Дмитрівська, 2, де під час моніторингу була виявлена проблемна ділянка з витоком теплоносія.

Нагадаємо, найближчими днями українцям прогнозують, що температура повітря знизиться на 8-13 градусів і становитиме вночі -15…-20°С, а вдень -6…-12°С.

 
Коментарі (0)