ГоловнаНовини ЖКГТранспортСтоличні дороги підкорюватимуть нові автобуси

Столичні дороги підкорюватимуть нові автобуси

Буквально за 7-10 днів на маршрути вийде понад 100 одиниць нового рухомого складу.

Оновлення парку автобусів та тролейбусів – один із перших кроків міської влади в рамках реалізації програми модернізації системи громадського транспорту. Про це заявив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов під час огляду нового рухомого складу в автобусному парку №6 комунального підприємства «Київпастранс», інформує «У.К.».

«Ми розпочали процес інтенсивного оновлення громадського транспорту. Буквально за 7-10 днів на маршрути вийде понад 100 одиниць нового рухомого складу. І це лише перший етап. Протягом наступних трьох місяців Київ отримає ще близько 300 одиниць техніки. Загалом ми плануємо випустити на лінії 400-450 нових автобусів та тролейбусів», – розповів Олександр Попов. 

Він наголосив, що на цьому програма модернізації громадського транспорту не завершиться. Так, за словами голови КМДА, сьогодні силами київських підприємств виробляється 6 нових трамваїв, а вже за 4-5 місяців міська влада планує отримати близько 20 трамваїв столичного виробництва. 2012 рік – рік позитивних зрушень у розвитку.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)