ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоСтоличні дороги ремонтуватимуть якісно та швидко - Попов

Столичні дороги ремонтуватимуть якісно та швидко - Попов

Очільник КМДА підкреслив, що роботи необхідно виконувати не лише швидко, але й якісно.

У Києві знову активізують роботи з ремонту транспортних магістралей і вулиць міста. Про це повідомив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов під час робочої наради із заступниками, головами районів, начальниками структурних підрозділів та комунальних підприємств.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі КМДА.

«Із настанням весни і покращенням погодних умов ми маємо змогу відновити роботи з ремонту автошляхів. Необхідно залучити всі ресурси, аби виконати необхідні ремонти у найближчий час. Цієї весни ми випустимо на лінії багато нового громадського транспорту. Було б добре, якби нові машини їздили вже відремонтованими дорогами», – додав Олександр Попов.

Очільник КМДА підкреслив, що роботи необхідно виконувати не лише швидко, але й якісно.

«Мені не потрібен звіт про факт виконання робіт. Головний критерій – якість. І за якість керівництво дорожньої служби несе персональну відповідальність», – сказав Олександр Попов.

Він також нагадав, що нинішня весна буде дуже складною з огляду обсягу робіт, запланованих містом.

«Сподіваюся, всі розуміють, що графік робіт у нас надзвичайно щільний. Це стосується і ремонту доріг, і благоустрою. Всі служби мають працювати чітко і злагоджено, питання, що виникають, необхідно вирішувати оперативно. Взимку ми мали достатньо часу для підготовки, тому збоїв не повинно бути», – сказав Олександр Попов.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)