ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСтоличні дороги «засвітяться»

Столичні дороги «засвітяться»

У столиці до 3 червня завершаться роботи по нанесенню дорожньої розмітки, при цьому планується застосування фарби зі світловідбиваючими матеріалами.

У столиці до 3 червня завершаться роботи по нанесенню дорожньої розмітки, при цьому планується застосування фарби зі світловідбиваючими матеріалами.

Про це «У.К.» повідомили сьогодні в прес-службі КК «Київавтодор».
 
«До 3 червня 2012 року « Київавтодор» має намір завершити роботи з нанесення дорожньої розмітки на всіх основних магістральних вулицях загальноміського та районного призначення і центральних вулицях Києва, що за обсягами робіт складе майже 70% від загальної кількості», - йдеться в повідомленні.
 
Крім того, до кінця серпня 2012 року будуть виконані роботи на другорядних вулицях місцевого значення у віддалених від центру міста районах. «Також буде здійснюватися повторне нанесення дорожньої розмітки на пішохідних переходах біля загальноосвітніх закладів та об'єктів соціально-побутового та культурного призначення», - відзначає «Київавтодор».
 
При виконанні робіт буде застосовуватися фарба зі світловідбиваючими матеріалами. «Паралельно буде продовжуватися впровадження робіт з нанесення дорожньої розмітки із застосуванням зносостійких холодних пластиків», - сказано в повідомленні.
 
Також, в 2012 році заплановані роботи з відновлення та нанесення горизонтальної дорожньої розмітки із застосуванням пластиків на 20 дорожніх об'єктах, в тому числі і на вулицях, що знаходяться в межах 1,5 км зони навколо НСК «Олімпійський».
 
Всього, за інформацією «Київавтодору», згідно з встановленим графіком, в 2012 році передбачено нанесення поздовжньої і поперечної горизонтальної дорожньої розмітки на 599 об'єктах дорожньої мережі міста. Зокрема: автомобільних дорогах, площах, транспортних розв'язках, мостових переходах, шляхопроводах, біля об'єктів освіти, соціально-побутового та культурного призначення.
 
Коментарі (0)