ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоСтоличні довгобуди переживуть бюджетну кризу

Столичні довгобуди переживуть бюджетну кризу

Уряд продовжує політику розвитку Києва: всі інфраструктурні об'єкти, які планувалися до здачі в експлуатацію у 2013 році, будуть завершені поточного року.

У цьому запевнив Прем'єр-міністр Микола Азаров, відповідаючи на запитання користувача соціальної мережі Фейсбук, - інформує «Україну Комунальну» прес-служба Кабміну.

«Всі ті об'єкти, які будувалися у 2012 році і намічені до пуску у 2013 році, не будуть заморожені, а будуть завершені», - підкреслив Глава Уряду.

Микола Азаров повідомив, що нещодавно відбулася нарада за участю Віце-прем'єр-міністра з питань регіональної політики і головою Київської міськдержадміністрації, на якому розглянуті всі перспективні будівництва у Києві на 2013 рік.

«Зараз усі вони перебувають на опрацюванні. Рішення по них будуть прийняті найближчим часом. Але ми не змінили своєї політики розвитку Києва, і будемо твердо дотримуватися цієї політики», - акцентував Прем'єр-міністр.

Нагадаємо, у зв'язку з прийняттям державного бюджету на 2013 рік у столичній скарбниці утворилася «дірка» у 4 млрд грн. Це послужило приводом для заяви голови КМДА Олександра Попова раніше, що Київ не зможе вести нормальну життєдіяльність і що всі будівництва, розпочаті в 2012 році, повинні будуть заморозити.

 
Коментарі (0)