ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСтоличні комунальники марафетять фан-зону

Столичні комунальники марафетять фан-зону

Комунальні служби працюють сьогодні дуже ефективно. Зокрема, вони допомагають клінінговій компанії прибирати фан-зону, аби вже до 11 години ранку вона була у належному стані та могла прийняти гостей

Під час проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року комунальні служби столиці щодня обробляють вулиці центральної частини Києва та територію фан-зони спеціальними речовинами, аби забезпечити належний санітарний стан та ліквідувати неприємні запахи.

Про це сьогодні під час прес-конференції сказав голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, передає прес-служба.

«Комунальні служби працюють сьогодні дуже ефективно. Зокрема, вони допомагають клінінговій компанії прибирати фан-зону, аби вже до 11 години ранку вона була у належному стані та могла прийняти гостей. Крім того, використовуються спеціальні речовини для миття вулиць, у тому числі фан-зони та маршруту проходження маршу уболівальників збірної Швеції. Одразу після його закінчення дороги миють та прибирають прилеглу територію», – зазначив Олександр Попов.

Також голова КМДА подякував працівникам комунальних служб за таку злагоджену і напружену роботу, яку вони сьогодні виконують у посиленому режимі. Адже, за його словами, спрацювати ефективно та своєчасно для забезпечення санітарного стану та чистоти у Києві – одне із головних завдань, яке місто ставило перед собою, готуючись приймати Євро 2012. Олександр Попов підкреслив, що в цьому питанні багато чого залежить від культури кожної людини, її поведінки.

 
Коментарі (0)