ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСтоличні мости позбавили від незаконної реклами

Столичні мости позбавили від незаконної реклами

Київавтодор очистив мости та шляхопроводи столиці від незаконно розміщених рекламних носіїв. Всього було демонтовано понад 200 одиниць рекламних засобів.

Із початку року комунальна корпорація «Київавтодор» провела демонтаж 226 одиниць самовільно розмішених рекламних засобів на мостах та шляхопроводах столиці.

Нагадаємо, два місяці тому під час інспектування вулично-дорожньої мережі столиці перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Геннадій Пліс надав доручення комунальній корпорації «Київавтодор» навести лад з рекламними засобами, розміщеними на штучних спорудах міста.

«Мости та шляхопроводи є місцями підвищеної небезпеки та вимагають від водіїв зосередженості та уваги. Тому хаотичне розміщення рекламних засобів неприпустиме. Кияни і гості міста мають почуватися у безпеці, особливо на дорогах», – наголосив Геннадій Пліс.

«Комунальна корпорація «Київавтодор» демонтувала 226 одиниць незаконних конструкцій. Демонтаж було проведено як у центральній частині міста, так і у спальних районах», – зазначив генеральний директор КК «Київавтодор» Олександр Густєлєв.

 

Нагадаємо, як раніше повідомлялося, до кінця року кількість зовнішньої реклами в Києві буде зменшена. Про це заступник голови Київської міської державної адміністрації Олексій Резніков. В КМДА запевняють, що кількість набридливої та дратуючої зовнішньої реклами в столиці буде зменшено. Таке рішення біло прийнято а підставі великої кількості звернень містян, обурених засиллям реклами в Києві.

 

«Люди обурені перенавантаженням рекламними носіями. Місто зараз схоже на смітник. Ми ведемо перемовини з операторами ринку, з Асоціацією зовнішньої реклами, щодо спільного реформування галузі. Київ не має бути перенасичений рекламою, її кількість повинна бути зменшена. Я оптиміст і ставлю в план протягом трьох місяців отримати нормотворчі акти, аби до кінця року місто змінилося з точки зору зменшення кількості реклами – це принципово і неминуче», – зауважив Олексій Резніков.

 

 
Коментарі (0)