ГоловнаНовини ЖКГТранспортСтоличні школи під час нового локдауну не переводитимуть на дистанційну

Столичні школи під час нового локдауну не переводитимуть на дистанційну

У Києві не планують закривати метро у разі локдауну, проте кияни знову користуватимуться транспортом за спецперепустками

 

Поширення штаму "Омікрон" призвело до нової хвилі коронавірусу в Києві. Таким чином, на киян знову чекає низка карантинних обмежень. Школярів та співробітників навчальних закладів не планують відправляти на "дистанційку". Школи працюватимуть очно. Проте рішення про дистанційний режим навчання приймає керівництво закладу. Крім того, окремі класи можуть працювати в онлайн-режимі залежно від рішення адміністрації школи.

У Києві не планують закривати метро у разі локдауну, проте кияни знову користуватимуться транспортом за спецперепустками. Водночас у КМДА сподіваються уникнути обмежень завдяки високому рівню вакцинації від "ковіду" у Києві. Роботодавцям необхідно зареєструватися на сайті "Карантин" та подати заявку на отримання спецперепусток для співробітників.

Крім того, під час локдауну не можна використовувати інші електронні квитки для проїзду. Вони будуть деактивовані на час "червоної" зони, тобто не працюватимуть квитки у вигляді QR-кодів.

 

 

 
 
Коментарі (0)