ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняСтоличні водопровідні мережі невдовзі прочистять

Столичні водопровідні мережі невдовзі прочистять

21-22 серпня промиють трубопровід по вул. Закревського (від вул. Сабурова до вул. Драйзера); 28-29 серпня — по вул. Електротехнічній.

Згідно зі щорічним графіком проведення робіт з промивки трубопроводів Київводоканал впродовж серпня здійснить профілактичну прочистку водопровідних мереж частини житлового масиву Троєщини, яка потрапляє в  зону водопостачання насосної водопровідної станції «Троєщина».

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі компанії.

Так, в ніч з 14 на 15 серпня була здійснена промивка мереж по вул. Закревського (від просп. Маяковського до вул. Драйзера); 21-22 серпня промиють трубопровід по вул. Закревського (від вул. Сабурова до вул. Драйзера); 28-29 серпня — по вул. Електротехнічній.

Нагадаємо, що впродовж року згідно з графіком з березня до грудня Київводоканал для забезпечення столичних жителів питною водою належної якості здійснює регулярні профілактичні промивки водопровідних мереж, які знаходяться на балансі Товариств, а також чистку, мийку та дезінфекцію резервуарів чистої води водопровідних насосних станцій.

Зазвичай промивка здійснюється впродовж 3-6 годин після опівночі, щоб не створювати незручності мешканцям. На час промивки Київводоканал не рекомендує абонентам використовувати воду з крану у якості питної чи для приготування їжі. Після завершення профілактичних заходів на водопроводі абонентам перед використанням води з крану потрібно спустити її впродовж 15 хв.

 
Коментарі (0)