ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГСтоличні ЖЕКи спрямують на поточний ремонт мереж, покрівель і електрощитових 265 млн грн

Столичні ЖЕКи спрямують на поточний ремонт мереж, покрівель і електрощитових 265 млн грн

Київ направить 869 млн грн на поточний і капітальний ремонт житлових будинків в столиці, зокрема, на ремонт покрівель, мереж, внутрішньобудинкових систем та фасадів
Київ направить 869 млн грн на поточний і капітальний ремонт житлових будинків в столиці, зокрема, на ремонт покрівель, мереж, внутрішньобудинкових систем та фасадів, повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації.
 
Згідно з повідомленням, київські ЖЕКи спрямують на поточний ремонт мереж, покрівель і електрощитових 265 млн грн, отриманих в якості тарифу на утримання будинків та прибудинкових територій.
 
"Ці кошти будуть спрямовані на ремонт 1,2 тис. Покрівель, ремонт внутрішніх систем теплопостачання, гарячого і холодного водопостачання в більш ніж 8 тис. Будинків. Також увагу буде приділятися ремонту систем електропостачання в зв'язку зі збільшенням загальної потужності побутових електроприладів в квартирах", - цитується в повідомленні КМДА директор департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА Дмитро Науменко.

Крім того, за його словами, райадміністрації Києва в рамках програми соціально-економічного розвитку на 2018 рік направлять 604 млн грн на капітальний ремонт 2,1 тис. Об'єктів. Кошти будуть використані на капремонт покрівель, сходових клітин, внутрішньобудинкових систем, фасадів і дитячих майданчиків. 

 
Коментарі (0)