ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГСтоличні ЖЕКи та ОСББ не зможуть отримувати дані про субсидії в період липня-серпня

Столичні ЖЕКи та ОСББ не зможуть отримувати дані про субсидії в період липня-серпня

Столичні управління соцзахисту попереджають ЖЕО про призупинення надання даних про субсидії на період липня-серпня.

Київські управління праці та соціального захисту населення попереджають житлово-експлуатаційні організації (ЖЕКи, ОСББ) про припинення надання даних про субсидії на період липня-серпня поточного року.

Про це йдеться у повідомленні «Інтерфакс-України».

Зокрема, управління соціального захисту не пропонують ЖЕО дані про субсидії на липень, мотивуючи це зупинкою роботи власного програмного забезпечення. Крім того, бухгалтерів ЖЕО попереджають, що робота програмного забезпечення не відновиться серпня.

Таким чином, ЖЕО будуть змушені виставляти споживачам платіжки за ці місяці без урахування субсидій з наступним перерахунком після відновлення надходження даних від управлінь соцзахисту.

Нагадаємо, в середу , 12 липня, Уряд прийняв рішення дозволити тепловикам використовувати кошти зі спецрахунків.

Зокрема, на засіданні уряду   було прийнято рішення захистити кошти підприємств ТКЕ на встановлення будинкових лічильників обліку тепла в системі розрахунків з Нафтогазом.

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
16 Липня 2017 p. 00:39
У тому році та позаторік було значне зменшення субсидій у неопалювальний період, а у цьому році взагалі повна відміна субсидій. Суми в рахунках грандіозні, але люди самі їх зменшують десь наполовину, тому черги сплатити комуналку на пошті чи в Ощадбанку дуже великі. Доречі, десь тут я читав , що "Укрпошта" вже не бере додаткової плати (комісії) за приймання платежу. Так це неправда. Бере, і навіть більшу, ніж Ощадбанк.