ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСтолична Дніпровська набережна отримала нове LED-освітлення

Столична Дніпровська набережна отримала нове LED-освітлення

Після установки світильників освітленість дороги виросла в два рази

Після установки світильників освітленість дороги виросла в два рази.

На Дніпровській набережній встановили майже 200 нових оцинкованих опор і більше 400 сучасних LED-світильників.

Як повідомляє ЦТС, про це поінформував заступник голови Київської міської державної адміністрації Дмитро Давтян в Facebook.

"Завдяки новому обладнанню загальна освітленість збільшиться мінімум удвічі, одночасно споживання електроенергії зменшиться на 30-40%", - підкреслив він.

Нагадаємо, в Києві вперше створили пішохідний перехід з використанням LED-бруківки. При товщині 60 мм вона витримує вагові навантаження в 2,5 тонни, а також стійка до зношування, впливу води, вологи, льоду, хімічних сполук і солей, легко очищається від забруднень. Також вона стійка до сонячного випромінювання, її робоча температура - від - 40˚C до + 60˚C.

Раніше в столиці оснастили сенсорним освітленням 12 пішохідних переходів, всього заплановано оснастити таким освітленням 29 таких переходів. Освітлення включається автоматично при наближенні пішохода. Це дозволить убезпечити переходи і заощадити електроенергію.Освещеніе включається датчиками руху, які спрацьовують, коли авто або осіб перебувають приблизно в 20 метрах від ліхтаря з встановленим на ньому дорожнім знаком "пішохідний перехід".

 

 

 
Коментарі (0)