ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСтолична еліта наводитиме марафет у місті

Столична еліта наводитиме марафет у місті

Олександр Попов долучиться до прибирання у Ландшафтному парку Солом’янського району.

Сьогодні о 13:00 у столиці стартує загальноміська толока. Для того, аби причепурити Київ до Великодня, зусилля об’єднають комунальні служби міста, працівники державних та приватних установ, зірки спорту та естради, а також активні мешканці столиці.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі КМДА.

Толоки відбудуться у всіх районах міста. Для прибирання визначено понад 2 тисячі локацій. Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов візьме участь у декількох акціях. Першою стане толока у Солом’янському районі.

Так, о 13:00 Олександр Попов долучиться до прибирання у Ландшафтному парку Солом’янського району.

Нагадаємо, що участь у загальноміській толоці візьмуть також зірки естради. Зокрема, 12 квітня о 13:00: учасники гурту «Mad Heads» прибиратимуть та висаджуватимуть нові дерева та кущі у парку «Позняки» Дарницького району (місце зустрічі: пр-т. Бажана, 1-М); гурт «Скай» висаджуватиме та обкопуватиме дерева у парку вздовж вул. Малишка у Дніпровському районі (місце зустрічі: вихід з підземного переходу до Магазину Дитячий світ); Світлана і Віталій Білоножки прибиратимуть у Парку Кіото Деснянського району (місце зустрічі: на території парку біля фонтану).

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)