ГоловнаВибір редакціїТранспортСтолична міська електричка почала курсувати за оновленим розкладом

Столична міська електричка почала курсувати за оновленим розкладом

З 8 грудня столична міська електричка почала курсувати за оновленим розкладом, про це повідомляє пресслужба «Київпастрансу».

 З 8 грудня столична міська електричка почала курсувати за оновленим розкладом, про це повідомляє пресслужба «Київпастрансу».

 
«З 8 грудня 2019 року змінюється розклад руху міської електрички», - йдеться в повідомленні.
 
Нагадаємо, що 21 грудня в центрі столиці пройде Новорічний Borjomi парад. У зв'язку з цим з 13:30 до 16:00 заборонять рух транспорту на вулиці Володимирській (від перетину з бульваром Тараса Шевченка в будинку № 19).
 
Також під час монтажу / демонтажу святкової платформи і спеціальної огорожі параду заборонять паркування:
 
21 грудня з 00:00 до 15:00 - на вул. Володимирській з боку парку Тараса Шевченка навпроти червоного корпусу Національного університету України імені Тараса Шевченка та на вул. Володимирській біля будинків № 19 та № 21/20.
 
з 7:00 20 грудня по 23:30 21 грудня - на вул. Володимирській (від перетину з б-ром Тараса Шевченка в перетині з вул. Софіївській), уздовж парної сторони б-ра Тараса Шевченка (від перетину з вул. Терещенківській до перетину з вул. Володимирської).
 

Театральне дійство триватиме з 14:00 до 16:00 по маршруту від перехрестя вулиць Льва Толстого та Володимирської до Софійської площі. Глядачів та учасників очікують святкові колони і платформа, яскраві костюмовані герої, музика, танці. Крім того, власники креативного наряд отримають призи. 

Для збільшення натисніть на картинку. 

 
Коментарі (0)