ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняСтолична програма термомодернізації себе виправдала

Столична програма термомодернізації себе виправдала

Столична програма термомодернізації "70/30" дозволила мешканцям 200 багатоповерхівок, які приєдналися до програми, заощадити більше 40 млн.

Столична програма термомодернізації "70/30" дозволила мешканцям 200 багатоповерхівок, які приєдналися до програми, заощадити більше 40 млн. Грн. на оплату ЖКП. Програма працює вже 3 роки.

"Ми впровадили програму" 70/30 ". 70% платить місто, 30% - мешканці будинку. І в цьому напрямку дуже непогані результати - за три роки понад 200 будинків вже вклали гроші в ремонт і термомодернізацію. Дуже хороші відгуки тому, що система дозволяє заощадити 30-40% споживання тепла і, відповідно, гроші, які люди платять за ЖКП ", - розповів мер Києва Віталій Кличко.

За інформацією ProfiDOM.com.ua, мешканці, вклавши кошти в утеплення і модернізацію будинку, повернуть їх за 2-3 роки у вигляді економії за оплату ЖКП.

"Ці 200 будинків заощадили понад 40 млн. Грн. Тільки на комунальні послуги", - додав градоначальник, зазначивши, що в тепломодернізацію цих будинків мешканці вклали 65 млн. Грн.

За словами Кличка, на сьогодні система термомодернізації окупилася в багатьох будинках.

 

 
Коментарі (0)