ГоловнаНовини ЖКГСтолична влада побудує фан-зону для київських уболівальників Євро-2012

Столична влада побудує фан-зону для київських уболівальників Євро-2012

У Києві до майбутнього Євро-2012 буде побудована фан-зона для вболівальників, які на стадіон не потраплять. Про це ІА «Україна Комунальна» повідомили в прес-службі Головного управління міськдержадміністрації Києва з підготовки до Євро-2012. За словами начальника Головного управління міськдержадмін

У Києві до майбутнього Євро-2012 буде побудована фан-зона для вболівальників, які на стадіон не потраплять.

Про це ІА «Україна Комунальна» повідомили в прес-службі Головного управління міськдержадміністрації Києва з підготовки до Євро-2012.

За словами начальника Головного управління міськдержадміністрації Києва з підготовки до Чемпіонату Тетяни Слишик, у фан-зоні розмістяться три екрани – один великий і два малих, на яких буде вестися трансляція всіх матчів Чемпіонату, включаючи і матчі, які проходитимуть у Варшаві. Також передбачена величезна сцена для концертів.

На облаштування фан-зони в УЄФА виділять один мільйон євро. Розрахована вона на 70 тис. осіб, а починатися буде на вулиці Інститутській, потім спускатися на Майдан, по Хрещатику тягнутися до перехрестя з вулицею Б. Хмельницького до ЦУМу.

Функціонувати фан-зона буде місяць - час проведення Євро. Великий екран і сцена розташуються паралельно Інститутській. Екран буде піднято таким чином, щоб у разі виникнення надзвичайної ситуації та необхідності евакуації вболівальників прохід під ним був вільний.

 
Коментарі (0)