ГоловнаКолонкиКолонкиСтолична влада сплатить за «халатність»

Столична влада сплатить за «халатність»

Впродовж останнього часу кияни не отримували послуги з утримання будинку та прибудинкової території належної якості. Тож це є підставою для проведення перерахунку за січень–лютий 2012 року

Через неефективну роботу міських комунальних служб під час морозу та снігопаду столична влада зобов’язана провести перерахунок житлово-комунальних тарифів для киян. На цьому наполягає депутатська фракція «УДАР Віталія Кличка», котра закликає голову КМДА Олександра Попова видати необхідне розпорядження.
 
«Звертаємо Вашу увагу на те, що у зв’язку з випаданням значної кількості снігу та різким зниженням температури, якість робіт комунальних підприємств значно погіршилась. Зокрема, це позначилося на прибиранні прибудинкових територій. Так, впродовж 23-29 січня 2012 року якість прибирання снігу практично у всіх районах столиці залишала бажати кращого, а після різкого зниження температури – з 30 січня по 3 лютого – місто вкрилося кригою льоду, особливо у лівобережних районах. І лише 4 лютого комунальні служби почали ретельно прибирати прибудинкові території», - говорять депутати від «УДАРу».
 
Між тим, вони зазначають, що основним критерієм перерахунку за житлово-комунальні послуги є їх надання неналежної якості або ж ненадання взагалі.
 
«Очевидно, що впродовж останнього часу кияни не отримували послуги з утримання будинку та прибудинкової території належної якості. Тож це є підставою для проведення перерахунку за січень–лютий 2012 року», - переконані у фракції «УДАР».
 
Крім того, через зниження температури та масові прориви інженерних теплових мереж низка мікрорайонів столиці певний час знаходились без опалення та гарячого водопостачання. За таким умов фракція «УДАР» у Київраді закликає владу видати розпорядження також щодо перерахунку послуг із надання централізованого опалення та гарячого водопостачання.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)