ГоловнаКоментаріФінансування ЖКГСтолична влада «вихваляється» інвестпроектами з розвитку міста

Столична влада «вихваляється» інвестпроектами з розвитку міста

Київ, за словами чиновників, розгорнув роботу з розвитку міста та його інфраструктури. Однак, розвивають місто переважно за інвестиційні кошти. Та можновладці не втомлюються «рекламувати» Інтернет в метро та майбутню питну воду з-під крану.
Незважаючи на складну ситуацію в країні, результати минулорічних ініціатив та проектів щодо розвитку Києва вже дають свої результати. Про це в ефірі одного із українських телеканалів повідомив мер Києва Віталій Кличко, передає прес-служба Київської міської державної адміністрації.
 
«Всі розуміють, наскільки складна політична та економічна ситуація в країні. Звичайно, що всі хочуть якомога швидше побачити результат нашої роботи. Багато наших ініціатив, які ми розпочали рік тому, сьогодні вже дали свої паростки», – наголосив Віталій Кличко.
 
Зокрема, чиновник наголосив, що нещодавно на кількох станціях метро запрацювала система безкоштовного бездротового доступу до мережі Інтрнет - Wi-Fi. Однак, цей та інші проекти у столиці реалізовуються, в переважній більшості, за інвестиційні кошти або з ініціативи самих киян.
 
«З останнього: минулого тижня у метро був запущений Wi-Fi; кілька днів тому відкрита пішохідна зона, яка має справді європейський вигляд, на набережній біля Поштової площі; за рахунок коштів спонсорів та соціально-відповідального бізнесу нам вдалося відновити огорожу вздовж Ботанічного саду на бульварі Шевченка», – повідомив міський голова.
 
 
Не забув пан Кличко згадати і про давно розрекламований проект «Питна вода з-під крану». Однак, варто зазначити, що питна вода повинна була потекти з кранів киян до кінця травня. 
 
Крім цього, очільник Києва вирішив перейняти приклад Грузії у питаннях реформування. Що саме збирається чиновник змінювати у Києві на прикладі Грузії, крім боротьби з корупцією, не відомо.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, київські будівельники виступили проти введення мораторію на будівництво на окремих територіях міста. Працівники галузі попереджають: це може незаконно призупинити будівництво сотні об’єктів у столиці.
 
Коментарі (0)