ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоСтоличне будівництво втрачає обсяги

Столичне будівництво втрачає обсяги

У столиці знижуються обсяги виконаних будівельних робіт, в порівнянні з минулим роком. Зокрема, за січень-жовтень 2015-го індекс будівельних робіт нижчий на 20%, ніж за аналогічний період 2014 року.

У Києві індекс будівельної  продукції в період з січня по жовтень цього року, в порівнянні з аналогічним періодом 2014 року, зменшився і склав 80%. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Державної служби статистики.

Зазначається, будівельні роботи виконано на загальну суму 8,9 млрд грн.

Примітно, за характером будівництва обсяги робіт розподілилися таким чином: роботи з нового будівництва, реконструкції та технічного переозброєння склали 94,6% від загального обсягу, решта – з капітального та поточного ремонтів (по 2,7%).

Серед районів столиці, у відсотковому співвідношенні найбільше було виконано будівельних робіт у Дарницькому – 17,8%, а найменше у Деснянському – 2,6%.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, обсяги виконаних будівельних робіт та індекси будівельної продукції в Україні за 10 місяців 2015-го знизились, в порівнянні з аналогічним періодом попереднього року. Витрати на виконання будівельних робіт в період січня-жовтня 2015-го перевищили 40,5 млрд.

 
Коментарі (0)