ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоСтоличних пільговиків переселять на Борщагівку

Столичних пільговиків переселять на Борщагівку

До Дня Незалежності України на вулиці Борщагівській, 152-А, В, що у Солом’янському районі столиці, урочисто відкриють 16-поверхову новобудову.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі КМДА.

У будинку 180 квартир, зведений він на місці двох триповерхових гуртожитків 1950 та 1953 років побудови, мешканців яких було відселено в нові постійні помешкання.

Зауважимо, що 101 квартира у вказаному будинку профінансована за Міською програмою будівництва доступного житла «70/30». З них однокімнатних квартир – 18, двокімнатних – 57, а трикімнатних – 26. Саме ці квартири отримають родини потерпілих у зв’язку з аварією на Чорнобильській АЕС, науково-педагогічних працівників, працівників МВС, інвалідів війни, працівників охорони здоров’я, учасників бойових дій, учасників війни, працівників ЖКГ та інших пільгових категорій киян.

Нагадаємо, що наразі в столиці на квартирному обліку перебуває близько 19 тисяч родин, які виявили бажання поліпшити свої житлові умови за програмою будівництва доступного житла.

У 2012 році за згаданою програмою завершено зведення 7-ми житлових будинків, а до кінця поточного року планується ввести в експлуатацію ще 8 новобудов.

 
Коментарі (0)