ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЗі столичних районів зникає гаряча вода

Зі столичних районів зникає гаряча вода

Відсьогодні мешканці чотирьох районів столиці перебуватимуть без гарячої води. Незручності пов'язані з гідравлічними випробуваннями на тепломережах міста.

Жителі частини Голосіївського, Печерського, Подільського та Шевченківського районів столиці залишаться без гарячого водопостачання. Його відключать у зв'язку з початком гідравлічних випробувань на тепломережах «Київенерго», які знаходяться у відповідних районах міста, - повідомляє «Місто Київ».

Зокрема, випробування теплових мереж здійснюватиметься у межах вулиць: Старовокзальної, Жилянської, Златоустівської, проспекту Перемоги;

вулиць: Павлівської, Дмитрівської, Полтавської, Пимоненка, Студентської, Дончука, Кудрявського узвозу;

вулиць: Кудрявського, Вознесенського узвозу, Киянівського провулку, Андріївського та Володимирського узвозів;

вулиць: Грушевського, Інститутської, Шовковичної, Богомольця, Первомайського, Печерського узвозу;

вулиць: Мечникова, Госпітальної, Еспланадної, Руставелі, Короленківської, Гайдара, уздовж річки Либідь (Печерського, Голосіївського, Шевченківського і Подільського районів, які підключені до системи теплопостачання тепломагістралей ТМ-2, 3, 4, 5, 7 СТ-1).

Від гарячого водопостачання киян почнуть відключати з 16:00 10 червня.

Як повідомляла «Україна Комунальна», раніше у зв’язку з гідравлічними випробуваннями на тепломережах, які обслуговує «Київенерго», було відключено від гарячого водопостачання мешканців частини Солом’янського, Печерського, Шевченківського, Голосіївського та Дарницького районів столиці. Заходи мали проходити з 27 травня по 10 червня.

 
Коментарі (0)