ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСтоличний асфальт йде під землю

Столичний асфальт йде під землю

Дорожнє покриття столиці не витримує навантажень будівництва і рясних опадів. У дворі одного з найдорожчих районів столиці провалився асфальт, у результаті утворилася справжня річка.

Біля будинку одного з найдорожчих районів Києва - Шевченківського - провалився асфальт. Біля п'ятиповерхового будинку по вулиці Золотоустівська, 1 утворилася річка завдовжки 5 метрів. Про це повідомляють «Факти. ICTV».

Про глибину мешканці можуть лише здогадуватися. В аварії вони звинувачують будівництво багатоповерхівки, яка проходить поряд з їх житлом.

Місцеві жителі стверджують, що новобудову зводять до 3 метрів, хоча за нормами має бути не менше 10. А до новенького будинку вже підводять комунікації.

Повідомляється, будівельники яму осушили, однак, засипати не поспішають, а мешканці багатостраждальної хрущовки чекають, поки весь їхній будинок піде під землю.

Як повідомляла «Україна Комунальна», у Києві на Подільському узвозі провалилося дорожнє покриття. За словами очевидців,  утворену яму мало не провалився позашляховик Renault. В результаті ДТП постраждала дівчина-водій.

 
Коментарі (1)
Олена1
25 Вересня 2013 p. 18:54
пипец! скоро все под землю провалимся.