ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїСтоличний асфальт тріщить по швах

Столичний асфальт тріщить по швах

Проспект Бажана в Києві, реконструкція якого обійшлася місту в 400 млн грн і закінчилася лише три місяці тому, знову потребує ремонту.

У новенький проспект Бажана знову «закатають» гроші. Проспект Бажана в Києві, реконструкція якого обійшлася місту в 400 млн грн і закінчилася лише три місяці тому, знову потребує ремонту. Новенький асфальт потріскався і його доведеться повністю перекладати. У «Київавтодорі» покладають провину на вантажівки, які заїжджали до Києва попри заборону і «продавили» асфальт.

«Вантажному транспорту заборонено в'їзд до міста вдень, якщо температура повітря вище 28 градусів. Але водії під час тривалої спеки ігнорували заборону і їздили навіть за +35. За такої температури навіть на найкращому асфальті, якщо по ньому проїде фура, з'являться колії», - пояснив гендиректор «Київавтодору» Георгій Глінський. Але в столичній ДАІ стверджують, що під час спеки вантажний транспорт в столицю не пускали. Щоправда, в окремих випадках робили винятки. «Пропускали автомобілі, які перевозили продукцію, яка швидко псується, а також машини для перевезення ремонтної техніки», - зазначили в прес-службі ДАІ Києва.

В результаті на Харківській площі утворилися широкі колії завдовжки в 400 метрів. Тепер асфальт доведеться повністю перекладати. У Київавтодорі запевняють, що на повторний ремонт дороги місто не витратить жодної копійки. «Асфальт по гарантії замінить підрядник. Ремонтні роботи розпочнуть у ці вихідні. Працювати будуть вночі, тому заторів через це не буде. Проспект лише частково перекриють в темний час доби», - повідомив пан Глінський.

Джерело - ТСН

 
Коментарі (0)