ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСтоличний бульвар Лесі Українки відремонтували за новою технологією

Столичний бульвар Лесі Українки відремонтували за новою технологією

На бульварі Лесі Українки дорожники зробили ремонт за європейською технологією, без зняття старого шару асфальтового покриття

На бульварі Лесі Українки дорожники зробили ремонт за європейською технологією, без зняття старого шару асфальтового покриття.

Як повідомили в прес-службі КК «Київавтодор» будівельники завдали двошарову захисну емульсію, висипавши матеріал за європейською технологією «Multimac» і оновили дорожню розмітку. Таким чином, бул.Л.Украинки, від вул.Генерала Алмазова до шляхопроводу над бул.Дружби народів був накритий так званим «захисним чохлом».

Емульсія наносилася безпосередньо на старе асфальтове покриття, зверху. Двошаровий захист, 1,5 сантиметра в кожному шарі, покращує шорсткість і рівність покриття. Крім цього, завдяки новій технології збільшується коефіцієнт зчеплення і захищається від впливу погодних умов дорожній одяг.

«Multimac» має здатність заповнити всі мікротріщини в асфальтовому покритті. Також внесено спеціальна добавка, що робить асфальт більш стійким до продавлювання транспортом. Раніше фахівці Північного офісу Госаудітслужби перевірили фінансово-господарську діяльність «Київавтодору і виявили фінансових порушень на суму майже 30 мільйонів гривень, а також втрати в півмільйона.

Буває дуже багато ситуацій коли ми не можемо тримати язик за зубами. Але іноді потрібно промовчати. Про це більш детально розповість медіапроект The Spark. Багато цікавої інформації для вас.

 
Коментарі (0)