ГоловнаВибір редакціїТранспортСтоличний громадський транспорт переходить у «новорічний» режим

Столичний громадський транспорт переходить у «новорічний» режим

З метою забезпечення міських пасажирських перевезень на час святкування Нового року та Різдва Христового КП «Київпастранс» планує збільшити кількість рухомого складу наземного громадського транспорту.

Так, 31 грудня з 20:00 кількість автобусів, тролейбусів та трамваїв на маршрутах буде збільшено відповідно до пасажиропотоку.

Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі КМДА.

У ніч з 31 грудня на 1 січня роботу наземного громадського транспорту буде продовжено до 04:30. Крім того, роботу окремих маршрутів також буде організовано й після зазначеної години зі збільшеними інтервалами руху.

На період проведення святкових заходів на Хрещатику та Майдані Незалежності роботу автобусів №24 буде організовано за скороченим маршрутом – «Музей історії ВВВ – Європейська площа».

Також 7 та 19 січня 2013 року відповідно до пасажиропотоку буде збільшено кількість рухомого складу наземного громадського транспорту на автобусних, тролейбусних та трамвайних маршрутах.

У «Київпастрансі» повідомили, що з 1 до 13 січня (включно) 2013 року електропоїзди кільцевої міської електрички будуть курсувати відповідно до графіку вихідного дня. Робота спеціальних автобусних маршрутів №№59, 60, 61, тролейбусного маршруту №28 та трамвайних маршрутів №№4, 5 буде узгоджена з графіком роботи міської електрички.

Катерина Ляшевська

 
Коментарі (0)