ГоловнаНовини ЖКГТранспортСтоличний метрополітен отримає вихід в інтернет

Столичний метрополітен отримає вихід в інтернет

Навесні наступного року у київській підземці з’явиться безкоштовний Wi-Fi

Наразі, у Київській міській державній адміністрації готуються до проведення інвестиційного конкурсу в рамках зазначеного проекту. Про це в прямому ефірі на радіо «Свобода» розповів голова КМДА Олександр Попов , повідомляють у прес-службі КМДА.

«Ми активно працюємо над цим проектом і вже в січні оголосимо інвестиційний конкурс. Переконаний, що він зацікавить інвесторів, і наступного року ми зможемо реалізувати проект на умовах державно-приватного партнерства», – розповів Олександр Попов.

Техніко-економічні показники проекту розробляють в Департаменті транспортної інфраструктури та КП «Київський метрополітен». Як тільки документ буде готовий – у міськадміністрації відбудеться засідання конкурсної комісії. На ньому мають затвердити умови конкурсу, та оголосити про його проведення.

Визначити переможців обіцяють до кінця лютого. А вже в березні, за умови успішного проведення конкурсу, буде укладено інвестиційний договір. За прогнозами під’єднатися до всесвітньої мережі столична підземка зможе навесні 2013 року.

 
Коментарі (0)