ГоловнаНовини ЖКГТранспортСтоличний метрополітен попереджає про зміни в роботі

Столичний метрополітен попереджає про зміни в роботі

Сьогодні ввечері кияни можуть зіштовхнутися зі змінами у роботі столичного метрополітену. У зв’язку зі збільшенням пасажиропотоку курсуватимуть додаткові состави.

У столичному метрополітені попереджають, сьогодні можливі зміни у роботі підземки. Зокрема,  у разі збільшення пасажиропотоку з 21:00 до 23:30 на всіх лініях буде передбачено додаткові резервні состави, - наголошують у прес-службі комунального підприємства.

Вжиття таких заходів пов’язане з проведенням на НСК «Олімпійський» футбольного матчу між командами «Дніпро» (Дніпропетровськ) й «Інтер» (Мілан).

«Якщо після закінчення футбольного матчу пасажиропотік перевищуватиме перевізну спроможність, імовірне введення обмежень на вхід пасажирів до станцій «Олімпійська», «Площа Льва Толстого» та «Палац спорту» - підкреслюється у повідомленні.

Зауважимо, як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, наразі столична влада обговорює питання зміни тарифів у підземці, оскільки востаннє вони переглядалися 6 років тому, а за цей час значно подорожчало усе необхідне обладнання та комплектуючі.
 

 
Коментарі (0)