ГоловнаНовини ЖКГТранспортСтоличний Південний міст потрапив у транспортні обмеження

Столичний Південний міст потрапив у транспортні обмеження

У Києві рух автотранспорту низовою стороною Південного мосту з Наддніпрянського шосе на проспект Миколи Бажана буде частково обмежено.

У Києві з 14 по 17 червня буде обмежено рух транспорту на низовій стороні Південного мосту через Дніпро.

Як повідомили «Україні Комунальній» у прес-службі Київської міської державної адміністрації, це пов'язано з тим, що фахівці «Київавтодор» у період з 22:00 14 червня до 6:00 17 червня будуть виконувати роботи з ремонту деформаційного шва (вирівнюючого приладу) на естакаді Південного мостового переходу.

У зв'язку із цим, рух автотранспорту (низовою стороною) з Наддніпрянського шосе на проспект Миколи Бажана першою та другою смугами буде частково обмежено.

Керівництво КК «Київавтодор» звертається до водіїв з проханням з розумінням поставитись до тимчасових незручностей, пов’язаних з виконанням ремонтних робіт, та при можливості обирати інші маршрути пересування містом.

Нагадаємо, внаслідок реконструкції проспекту Перемоги, обмежено рух автотранспорту на ділянці від Кільцевої дороги до вулиці Івана Крамського (в’їзд у місто). Рух буде частково перекрито до 21 червня. Разом із тим, з 21 червня до 30 червня триватиме реконструкція проспекту на ділянці від вулиці Івана Крамського до Кільцевої дороги. Проїзд автомобілів на цей час буде також обмежено. 

 
Коментарі (0)