ГоловнаВибір редакціїУтилізація ТПВСтоличний сміттєспалювальний завод «Енергія» отримав ліцензію

Столичний сміттєспалювальний завод «Енергія» отримав ліцензію

КП «Київтеплоенерго» отримало ліцензію на право провадження господарської діяльності з перероблення побутових відходів на столичному сміттєспалювальному заводі «Енергія»
КП «Київтеплоенерго» отримало ліцензію на право провадження господарської діяльності з перероблення побутових відходів за місцем провадження господарської діяльності на столичному сміттєспалювальному заводі «Енергія», повідомляє прес-служба КМДА. 
 
Рішення про видачу ліцензії було одностайно прийняте Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) під час робочого засідання.
 
Ліцензія дає законне право заводу «Енергія» продовжити свою роботу із переробки твердих побутових відходів (ТПВ) та виробництво і відпуск теплової енергії вже у складі комунального підприємства «Київтеплоенерго». Нагадаємо, що 1 серпня 2018 року сміттєспалювальний завод «Енергія» переходить в управління міста – КП «Київтеплоенерго».
 
Нагадаємоо, що 19 липня КМДА затвердив тариф для КП «Київтеплоенерго» на виробництво теплової енергії на установках із використанням альтернативних джерел енергії (у тому числі, і заводі «Енергія»). 
 
Раніше КП «Київтеплоенерго» отримало ліцензії на виробництво електричної та теплової енергії на ТЕЦ, генерацію теплової енергії на котельнях, транспортування та постачання теплової енергії, а також виробництво теплової енергії і переробку ТПВ на заводі «Енергія».
 

Зазначимо, що ліцензією із переробки побутових відходів комунальне підприємство завершило повне коло з ліцензування усіх видів діяльності «Київтеплоенерго». Підприємство отримало усі необхідні ліцензії для забезпечення господарської діяльності. 

 
Коментарі (0)