ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСтоличний житловий фонд «не старітиме» з роками

Столичний житловий фонд «не старітиме» з роками

У столиці стартувала безпрецедентна за обсягами програма повномасштабної реконструкції житлового фонду та прилеглих територій.

У столиці стартувала безпрецедентна за обсягами програма повномасштабної реконструкції житлового фонду та прилеглих територій.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі КМДА.
 
Повна заміна асфальтового покриття у дворах та на міжквартальних проїздах, ремонт ліфтів, під'їздів, сходових клітин, заміна зовнішнього та внутрішнього освітлення будівель, благоустрій та встановлення дитячих майданчиків, де це необхідно, - всі ці роботи будуть проводитися комплексно і під особистим контролем голови КМДА Олександра Попова. Сьогодні він перевірив якість виконання таких робіт на вулиці Заболотного, 94-118.
 
«Ми починаємо комплексний проект реконструкції житлового фонду. Стартуємо на початку літа для того, щоб максимально встигнути до осені. Робота на кожній з локацій буде проводитися комплексно, починаючи від ремонту під'їздів, ліфтового господарства, заміни освітлення як вдома, так і на прибудинкових територіях, і закінчуючи повною заміною асфальтового покриття. Головний акцент будемо робити на якості робіт з тим, щоб відремонтований житловий фонд зміг експлуатуватися ще мінімум 20 років, не вимагаючи будь-якого втручання», - сказав Олександр Попов.
 
Такі роботи протягом літа виконають у всіх районах міста більш ніж на 200 локаціях. Для цього з бюджету буде виділено близько 350 мільйонів гривень. Від учора програма стартувала на чотирьох локаціях: вул. Васильківська 27, корпус 1, вул. Ревуцького, 34-36, вул. Науки, 35, корпуси 2, 3 і 4, а також на вул. Заболотного, 94-118.
 
Замовниками робіт визначено: ремонт під'їздів і ліфтів - КП «Спецжитлофонд», освітлення прибудинкових територій - КП «Київміськсвітло», асфальтування - КК «Київавтодор». Це найбільша за обсягами програма комплексної реконструкції столичного житлового фонду і прилеглих територій за всю історію незалежної України.
 
 
Коментарі (0)