ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСтоличним легеням додали кисню

Столичним легеням додали кисню

Депутати Київради підтримали проекти рішень, підготовлених спеціалістами КМДА, про надання статусу скверу двом земельним ділянкам у Дарницькому районі міста.

Депутати Київради підтримали проекти рішень, підготовлених спеціалістами КМДА, про надання статусу скверу двом земельним ділянкам у Дарницькому районі міста. Так, офіційний статус отримали зелені зони на вул. А. Ахматової, 43 (площею 0,5 га) та між будинками на просп. П. Григоренка, 28 (площею 0,8745 га).

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Київської міської адміністрації.

Реалізація згаданих рішень сприятиме збереженню зелених насаджень, розвитку мережі озеленених територій загального користування, їхнього розширення та рекреайціних можливостей. Також це дозволить підвищити рівень благоустрою і озеленення Дарницького району та позитивно вплине на загальний екологічний стан міста. Крім того, надання земельним ділянкам статусу скверу створить нові комфортні місця відпочинку для мешканців прилеглих будинків.

Нагадаємо, що фахівці комунального підприємства з утримання зелених насаджень Дарницького району обстежили зазначені території та дійшли висновку, що ці земельні ділянки цілком придатні для влаштування скверу. Тепер зеленбудівці візьмуться за благоустрій та озеленення ділянок.

 
Коментарі (0)