ГоловнаВибір редакціїТранспортСтоличній Троєщині «підкинули» нові тролейбуси

Столичній Троєщині «підкинули» нові тролейбуси

Тролейбусні маршрути столичної Троєщини поповняться новим рухомим складом. Нові «рогаті» забезпечать комфортніше перевезення пасажирів району.

У Києві у житловому масиві Троєщина запустили 6 нових тролейбусів.  Електротранспорт особливо великої місткості. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КП «Київпастранс».

Відтак, новим рухомим складом планують доповнити тролейбусні маршрути № 31, 37, 50 по 2 нових тролейбуси на кожен маршрут.

«Троєщина – це один із найбільш густонаселених районів міста Києва, тому для нас важливо організувати комфортні перевезення пасажирів цього мікрорайону», – зазначив генеральний директор КП «Київпастранс» Сергій Майзель.

Нагадаємо, нові тролейбуси столиця отримала відповідно до кредитної угоди з Європейським банком реконструкції та розвитку. Перші одиниці електротранспорту очікували ще в кінці лютого. Так, Київ отримає 15 нових тролейбусів надвеликої місткості типу Т 90110 за контрактом із ПАТ «АК «Богдан Моторс» та 66 звичайних тролейбусів до кінця року.

Анастасія Войтко

 
Коментарі (0)