ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняСтоличну каналізацію почистили від засмічень

Столичну каналізацію почистили від засмічень

У лютому аварійно-відновлювальні бригади «Київводоканалу» ліквідували понад 800 засмічень каналізаційної мережі.

Аварійно-відновлювальні бригади ПАТ «АК «Київводоканал» протягом лютого 2015 року ліквідували 866 засмічень на каналізаційних мережах для забезпечення мешканців столиці стабільним водовідведенням. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії.

«Найбільша кількість прочисток відбувається у житлових районах столиці. Традиційно засмічення виникають внаслідок потрапляння в каналізацію побутового сміття, жироутворення, зношеності мереж та утворення осаду у колекторах, розростання коріння дерев. Завдяки постійному аналізу причин засмічень і профілактичним заходам для  завчасного їх попередження «Київводоканал» відзначає тенденцію до зменшення їх кількості. За статистикою, у 2014 році було виявлено і ліквідовано 11,7 тис. засмічень, що на 1,5 тис. менше, ніж у 2013 році», – йдеться в повідомленні прес-служби.
 
Крім того, з початку 2015 року аварійно-відновлювальні бригади здійснили промивання більше 170 км каналізаційних мереж, відремонтували 144 оглядових колодязі, замінили близько 70 кришок люків.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», десятки столичних споживачів залишилися без опалення та/або гарячого водопостачання. Відключення пройшли практично у всіх районах Києва.
 
Коментарі (0)