ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаСтоличну Троєщину «перевели» на економне освітлення вулиць

Столичну Троєщину «перевели» на економне освітлення вулиць

На Троєщині встановили майже 70 енергоефективних вуличних ліхтарів в рамках другої черги проекту «Енергоефективний вечірній Київ». Таким чином, вулиці мікрорайону стануть більш освітленими, а річне споживання електрики знизиться майже на 9000 кВт/год.

На території столичного житлового масиву Троєщина завершено встановлення 69 енергоефективних вуличних ліхтарів. Таким чином у столиці завершено другий етап проекту «Еенергофективний вечірній Київ». Модернізація вуличного освітлення проведена в рамках соціального проекту ДТЕК та ПАТ «Київенерго» за заявками мешканців мікрорайону. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ПАТ «Київенерго».

Зокрема, друга черга проекту охопила вулицю Архітектора Ніколаєва і частину пішохідної алеї на проспекті Маяковського.

«Очікується, що в результаті реалізації соціального проекту «Енергоефективний вечірній Київ» мікрорайон Троєщина стане більш безпечним в темний час доби. Важливо й те, що енергоефективні ліхтарі дозволять місту економити електроенергію. Кількість ліхтарів на вулицях збільшилася, кожен з них дає більше світла, але при цьому місто зменшить річне енергоспоживання приблизно на 9000 кВт/год», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, 12 жовтня у житловому масиві Троєщина встановили 31 новий енергоефективний ліхтар, що є першою чергою соціального проекту «Енергоефективний вечірній Київ».

 
Коментарі (0)