ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСтолиця готується до пляжного сезону

Столиця готується до пляжного сезону

У столиці мають намір підготуватися до пляжного сезону за місяць, орієнтовно до 10-15 травня. Усього киянам пропонують 11 пляжів.

До пляжного сезону цього року готуватимуть 11 міських централізованих пляжів. Також, за умов виконання комплексу заходів із благоустрою та відповідного облаштування, відпочинок з купанням буде дозволено на 14 об’єктах, - зазначають у прес-службі КМДА.

«Враховуючи прогнози Укргідромедцентру, підготуватися до початку купального сезону необхідно до 10-15 травня» - наголошується в повідомленні.

Також додається, що для належної безпеки на воді, відповідні служби мають встановити інформаційні щити та попереджувальні знаки в місцях не передбачених для купання, постійно проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу про правила поведінки на воді.

«Особлива увага звертатиметься на прибережні зони відпочинку з метою упорядкування їхнього санітарного стану та торгівельної діяльності поблизу них» - зауважують у повідомленні.

Примітно, що у період проходження весняного водопілля через київський створ річки Дніпро пройде у двічі менше води, ніж середньорічний обсяг, тому ніяких підтоплень або затоплень ні територій пляжів, ні споруд, ні заплавних зон в цьому році не очікується. Це дозволить скоротити витрати на заходи щодо запобігання епідемічним ускладненням, резюмують у КМДА.

 
Коментарі (0)