ГоловнаЗапитання експертуБлагоустрійСтолиця перевдягнеться у національну символіку

Столиця перевдягнеться у національну символіку

Голова Київської МДА звернувся з проханням на період проведення Євро-2012 вивісити державні прапори України на адміністративних будівлях і житлових будинках.

Голова Київської державної адміністрації Олександр Попов звернувся до державних установ та організацій всіх форм власності, а також до всіх киян з проханням на період проведення Євро-2012 вивісити державні прапори України на адміністративних будівлях і житлових будинках.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі КМДА.
 
«Я звертаюся до киян, які в усі часи демонстрували і демонструють патріотичне ставлення до України. Давайте зустрінемо гостей Євро-2012 в Києві нашої державною символікою! Перед тисячами іноземних вболівальників це буде не тільки проявом поваги та шанобливого ставлення до наших державних символів, а й знаком єднання великої української нації під час проведення важливого для країни події», - акцентував Олександр Попов.
 
Голова Київської адміністрації також закликав уболівальників, які відвідають матчі Євро-2012 в «Олімпійському», тримати у руках державні прапори України, а водіїв - встановити синьо-жовті прапорці в кабінках автомобілів.
 
«Хочу, щоб ця ініціатива сприймалася не як адміністративне доручення, а як прояв гордості за свою країну, як флеш-моб, який об'єднує і зміцнює націю», - заявив Олександр Попов.
 
 
Коментарі (0)