ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняСтолиця потрапила у зону массового зневоднення

Столиця потрапила у зону массового зневоднення

Лише за півдоби сьогодні у Києві сталося 4 прориви мережі водопостачання, у зв’язку з чим сотні киян залишись без води.

Така інформація надійшла від аварійної служби ПАТ «АК «Київводоканал», - інформує «Українська правда».

Зокрема, прорив стався на вулиці Олександра Бойченка у Дніпровському районі, через що жителі 4 багатоповерхівок (№11, 13, 15, 17) сидять без води.

Ще один прорив мережі стався у Печерському районі. Без води залишились мешканці будинків по вул. Гайцана: №2 (бізнес-центр); №4 (Печерський районний суд) та № 6, 8/9 (житлові будинки), вул. Московській: №19, 17/2 (житлові будинки) та 19/1 (адмінприміщення), вул. Анищенка: №14 (житловий будинок) та вул. Царика: №5 (житловий будинок).

Також у двох місцях прорвало водопровідні труби у Солом’янському районі: на вулиці Головка, 1 та, як уже повідомляла «Україна Комунальна», - вулиці Смоленській, 3-3-а. Тимчасово без водопостачання залишаються мешканці будинків по вул. А. Головка: №1, 4,6 (житлові будинки), вул. І. Клименка: № 39/8 (житловий будинок), по вул. Солом’янській №24/2 (архів) та провулку Народному: №2, 4, 6, 8, 10 (приватний сектор).

У «Київводоканалі» відзначили, що швидко провести ремонт не зможуть через комунальників, які не чистять дороги в столиці.

 
Коментарі (0)