ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГСтолиця пропонує туристам житло за півціни

Столиця пропонує туристам житло за півціни

Гостям столиці пропонують на весняні свята житло за півціни та цікаві пропозиції від туристичних бюро. У КМДА вирішили популяризувати внутрішній туризм.

Столичні готелі та хостели готові прийняти гостей Києва за півціни на період весняних свят. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КМДА.

Зокрема, у повідомленні йдеться, що в столиці з 18 квітня розпочинається весняна акція «Мандруй до Києва за півціни», згідно якої до 1 червня у вихідні та святкові дні готелі та хостели, ресторани та екскурсійні компанії підготували для гостей столиці спеціальні пропозиції.

«У цей період поселення коштуватиме на 50% дешевше, а ресторани, екскурсійні бюро, український авіаперевізник та інші учасники акції підготували цікаві пропозиції для туристів» - уточнюють у повідомленні.

У КМДА сподіваються, що така співпраця з представниками приватного туристичного сектору не лише стимулюватиме внутрішній туризм, популяризуватиме місто Київ, як туристичну столицю, а й створить цікаві й доступні, насамперед, для українців пропозиції та забезпечить їм веселі весняні свята.

 
Коментарі (0)