ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСтолицю приберуть до зими

Столицю приберуть до зими

Впродовж наступного місяця столицю готуватимуть до зими. Комунальні служби міста поліпшуватимуть рівень благоустрою, санітарного та технічного стану об’єктів міської інфраструктури.

У столиці стартував осінній місячник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Згідно з повідомленням, відсьогодні і до 31 жовтня комунальники ремонтуватимуть покрівлі та фасади будинків, вхідні групи, встановлюватимуть нові дитячі майданчики. Окрім того, у районах міста планується відновлення твердого покриття доріг, тротуарів, міжквартальних проїздів, відновлення благоустрою після розриття на інженерних мережах. До належного санітарно-технічного стану приведуть підземні переходи та зупинки міського громадського транспорту. Оновлять і зовнішнє освітлення вулиць, внутрішньоквартальних проїздів та входів до будинків.

Окремо комунальні служби міста чиститимуть зливоприймачі та оглядові колодязі. У напрямку зеленого господарства відбудеться зняття всіх сухостійних та аварійних дерев, прибирання зелених зон, висадження дерев, кущів, квітів.

Також стартуют підготовчі роботи до утримання берегів водойм у зимовий період, здійснюватиметься санітарна очистка територій біля водних об’єктів після літнього періоду експлуатації.

Нагадаємо, осінній місячник з благоустрою проводиться щорічно з метою поліпшення рівня благоустрою, санітарного та технічного стану об’єктів міської інфраструктури, забезпечення готовності міського господарства до експлуатації в осінньо-зимовий період.

 
Коментарі (0)