ГоловнаНовини ЖКГТранспортСтолицю знову перекрили для вантажівок

Столицю знову перекрили для вантажівок

У Києві на найближчі дні, у зв'язку із погіршенням погодних умов, заборонено рух великовантажного транспорту. Заборона діятиме до відповідного розпорядження.

Столичний штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій прийняв рішення про заборону руху великовантажного транспорту територією міста. Заборона почала діяти з 18:00 та триватиме до окремого розпорядження. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Крім того, міська влада звертається до водіїв легкового транспорту з проханням утриматись від поїздок власним транспортом без нагальної потреби.

Згідно з оперативною інформацією Укргідрометцентру, 30 березня очікується зміна погоди: вночі та вранці сильний мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, вдень очікується перехід мокрого снігу у дощ. Кількість опадів у вигляді мокрого снігу становитиме 9-12 мм. Пориви вітру сягатимуть 15-18 м/с. Вночі температура повітря становитиме від -2 до -4 градусів Цельсія, вдень – від 2 до 4 градусів.

Наступного дня, 31 березня, вночі та вдень прогнозують невеликий дощ із мокрим снігом. Температура повітря вночі коливатиметься в межах 0 градусів Цельсія, вдень від 5 до 7 градусів.

Як повідомляла «Україна Комунальна», попередня заборона на вїзд вантажівок на територію Києва діяла 27 березня. Тоді таке рішення було прийнято задля того, аби розвантажити трафік на автошляхах та прискорити вивезення снігу з вулиць міста.

 
Коментарі (0)