ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГСубсидій на всіх не вистачить, Кабмін скорочує списки

Субсидій на всіх не вистачить, Кабмін скорочує списки

Українські чиновники розповіли про те, що частина громадян в майбутній опалювальний сезон залишать без соціальної допомоги

Українські чиновники розповіли про те, що частина громадян в майбутній опалювальний сезон залишать без соціальної допомоги.

Про це розповів заступник міністра соціальної політики Віталій Музиченко, передає «1 + 1».

За його словами, навіть якщо влітку субсідіантам не нарахували виплати, це не означає скасування допомоги. Всім, кому переоформили допомогу, нарахують кошти в призначені терміни і в тих же обсягах.

Як тільки почнеться опалювальний сезон, субсидії знову почнуть нараховувати.

Субсидій можуть позбавити: орендодавців, які не задекларували доходи; особи, які одноразово зробили покупку понад п'ятдесят тисяч гривень; власники автомобілів, яким не більше п'яти років; боржники по комуналці; українці, які отримали спадщину протягом 12 місяців з моменту звернення за допомогою; власники великих приміщень.

До цього українцям розповіли, чому деякі пільговики не отримали виплати по монетизувати субсидії.

З такою проблемою зіткнулися деякі пільговики саме в літній період. Але українців заспокоюють, оскільки про скасування субсидій мова не йде. Більшості побутових споживачів субсидію переоформили автоматично і вона продовжує діяти.

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
01 Серпня 2020 p. 12:11
А що таке, взагалі, субсидія?  Cубсидія - це не що інше як часткова компенсація державою знецінення  гривні. Бо насправді не тарифи і ціни зростають, а знецінюються українські гроші, лише зовні це виглядає як підвищення цін і тарифів.   Тобто,  припиніть  знецінювати   гривню  і  не  треба  вже  буде  ніяких  субсидій. ---------------------- І  скільки  працівників  так  званого  соцзахисту  відразу  вивільниться!   Але  куди  ж  їх  потім  прилаштувать ,  адже   виробництва  немає,  тому   немає  і  робочих  місць?