ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГСубсидії першими «прийшли» до житомирян

Субсидії першими «прийшли» до житомирян

Житомирянам першим направили бланки документів для спрощеного оформлення субсидій. Після їх заповнення, мешканці регіону можуть відправити документи до соцслужб.

Міністерство інфраструктури запевняє, що «Укрпошта» надіслала бланки заяв і декларацій на отримання житлових субсидій споживачам ЖКП Житомирської області. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі відомства.

Відповідна робота виконана в рамках нещодавно підписаного Меморандуму між «Укрпоштою» та Житомирською облдержадміністрацією.
 
Згідно з повідомленням, станом на 6 квітня «Укрпошта» вже виконала перший етап домовленостей – доставила 584 тис. екземплярів бланків заяв і декларацій на отримання житлових субсидій. Це – 100% обумовлених обсягів.
 
«Нині для пересічного українця головним побутовим питання є тарифна політика на комунальні послуги. Укрпошта спільно з керівництвом області вже створили житомирянам максимально зручні умови для оформлення житлових субсидій. Наразі ми ведемо активну роботу щодо впровадження подібної практики в інших областях, адже ми добре розуміємо, що час – це гроші», – зазначив в.о. генерального директора УДППЗ «Укрпошта» Ігор Ткачук. 
 
У прес-службі додали, що після заповнення, житомиряни можуть відправити доставлені бланки через «Укрпошту» рекомендованим листом з повідомленням про вручення на адресу органів соціального захисту населення.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна»,  уряд запевняє, що за тиждень українці отримають разом із платіжками за ЖКП документи для отримання субсидії. Бланки та інструкції щодо їх заповнення уже друкуються.
 
До речі, читайте роз’яснення «У.К.» -  Як отримати субсидію на комунальні послуги за спрощеною процедурою.
 
Коментарі (1)
Коля Пухов
08 Квітня 2015 p. 21:34
Чому "УК" не ставить до відома читачів, що бланки заяви та декларації можна роздрукувати з цього сайту? Заповнити і відвезти до управління соцзахисту, не чекаючи, поки ці бланки вкинуть у поштову скриньку?