ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГСумчанам хочуть знизити тарифи на опалення

Сумчанам хочуть знизити тарифи на опалення

У Сумах розглядаються можливості зниження тарифів на опалення для містян. Місцева влада стверджує, що це цілком реально.

У Сумах можуть знизити тариф на опалення. Керівництво міста наразі розглядає таку можливість. Про це повідомляє прес-служба Сумської міської ради.

«Перемовини з ТОВ «Сумитеплоенерго» з цього питання вже ведуться. Здешевити тепло для сумчан, реально, адже розрахований самими тепловиками тариф менший за той, що влітку нинішнього року затвердила Нацкомпослуг» - наголосив мер міста Олександр Лисенко.

Окрім того, міський голова зауважив, що серед інших варіантів послаблення фінансового навантаження на гаманці містян є також повернення до двоставкового тарифу.

Нинішня вартість послуги в Сумах більша за ряд інших міст України, пояснив очільник обласного центру, бо там поки діють тарифи кілька річної давнини. Та вже найближчим часом і по тих містах відбудеться зростання.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, українцям збільшили обсяги споживання електроенергії для електроопалення за найменшим тарифом. У НКРЕКП переконані, це стимулюватиме населення відмовлятися від газових котлів, що в кінцевому призведе до економії цього ресурсу.

 
Коментарі (0)