ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняСумчанам відзвітували про якість проточної води

Сумчанам відзвітували про якість проточної води

Мешканців Сум запевняють, що вода у кранах містян відповідає якісним показникам і немає жодних перевищень допустимих норм.

Вода у кранах жителів Сум відповідає якісним показникам і немає жодних перевищень допустимих норм. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі міськради.

Згідно з повідомленням, незначний запах хлору, що відчувався останніми днями, на підприємстві пояснюють проведенням на Токарівському водозаборі ряду необхідних робіт. Зокрема, 16 та 17 червня тут відбувалась планова промивка та подальша дезінфекція резервуару чистої води розчином хлорного вапна. 
 
Перед відновленням подачі води в місто, запевняють на підприємстві, фахівці його лабораторії провели всі необхідні дослідження й зробили висновок, що якість води відповідає санітарним нормам.
 
«Запах хлору – явище тимчасове. Для очищення власне води його ніколи не використовують, адже її для сумчан піднімають з артезіанських свердловин, і вона не потребує хлорування», – йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Сумах через ремонти електрообладнання та повітряних ліній 30 червня та 1 липня вимикатимуть світло.
 
Коментарі (0)